32 DE ANI DE ACTIVITATE
NR. 1 IN JUD. TIMIS
PESTE 8.000 DE CLIENTI
CALITATE GARANTATA
CERTIFICARE ISO 9001, 14001
AUTORIZAT ANRE
TEL/FAX
(0040) 0752199075
Bine ati venit!
 

ARMATURILE PENTRU INSTALATII DE TERMOFICARE

 
Armaturile pentru instalatii de termoficare

Armaturile folosite pe traseele retelelor de apa sunt insotite de certificate de calitate emise de firmele producatoare.Inainte de montarea lor pe racorduri ,armaturile se curate si se verifica la standul de proba daca functioneaza.Operatia de verificare se realizeaza din ambele parti ale sertarului sau ventilului pentru ambele cazuri :
• Cu sertarul sau ventilul ridicat
• Cu sertarul au ventilul coborat

Pentru fitinguri preizolate firma furnizoare va atasa pentru fiecare lot in parte certificate de calitate pe sorturi si dimensiuni ..
Toate acestea sunt in conformitate cu prevederile normelor si standardelor europene in vigoare ISO 9001 si SR EN ISO 9001/2001.

Armaturile de inchidere ,reglare,golire si dezaerisire
Armaturile de inchidere si reglare se prevad pe conductele de tur si retur ale distribuitoarelor si colectoarelor din centralele termice .,pe conductele racordurilor termice ale cladirilor .

Goliri la canalizare
In vederea asigurarii golirilor retelei termice la canalizare ,reteaua se realizeaza cu pante cuprinse intre 2÷5%.In punctele cele mai joase conductele se vor prevede cu armaturi de golire a apei adica robineti cu sertar Pn 10bar,din tronsonul respective.
Caminul adiacent de golire va fi racordat la canalizarea cea mai apropiata printr-o canalizare Dn 200.Debitul evacuat nu va depasi debitul nominal al canalizarii.. Timpul de golire al apei dintr-un tronson este de 15÷30minute.

Armaturi de aerisire
In punctele inalte ale retelei se prevad dispozitive de evacuare ale aerului
 

 
 
ABONARE
NEWSLETTER
© Copyright 2024 Instgat Srl. Toate drepturile rezervate