31 DE ANI DE ACTIVITATE
NR. 1 IN JUD. TIMIS
PESTE 8.000 DE CLIENTI
CALITATE GARANTATA
CERTIFICARE ISO 9001, 14001
AUTORIZAT ANRE
TEL/FAX
(0040) 0752199075
Bine ati venit!
 

PREZENTARE COMPANIE

 
Prezentare companie

SC INSTGAT SRL a fost înfiinţată în 1992 in Timisoara având ca principală activitate execuţia instalaţiilor de gaze naturale. În scurt timp şi-a extins obiectul de activitate prin:
 

  • proiectarea şi execuţia de instalaţii interioare: sanitare, încălzire, electrice, climatizare, gaze natural ,echipament incendiu si instalatii de ventilatie.

  • Montare centrale termice

  • Reţele şi branşamente: gaze naturale ,canalizare, apă,.

  • Precum şi comercializarea materialelor de construcţii şi instalaţii în construcţii.
     

Pricipalul avantaj oferit clienţilor este economia de timp şi bani prin faptul că SC INSTGAT SRL, este capabilă să realizeze proiectarea, execuţia şi furnizarea materialelor pentru orice tip de lucrări din domeniul instalaţiilor.

Clientii nostrii sunt atat persoane fizice,cat si persoane juridice atat din Timisoara cat si din intreaga tara.Lucrarile executate de noi sunt contractate direct cu clientii sau prin participare la licitatii.
 

În prezent societatea noastră dispune de un teren de 3400 mp situat in Timisoara unde se află depozitul de materiale, baza de producţie, birourile, atelierul de proiectare şi magazinul.
 

SC INSTGAT SRL are 49 de angajaţi, persoane calificate în proiectarea, proiectarea şi execuţia instalaţiilor pentru construcţii respectiv instalatii gaze naturale,instalatii apa-cana, instalatii termice si instalatii incendiu, precum şi personal pentru departamente logistică, economic etc.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri în ceea ce priveşte calitatea şi promptitudinea execuţiei lucrărilor, în momentul de faţă SC INSTGAT SRL dispune de o dotare tehnică de peste 500.000 EURO.

 
 
ABONARE
NEWSLETTER
© Copyright 2023 Instgat Srl. Toate drepturile rezervate